Nieuws

70.3 Ironman Pula, een harde noot - door Jurrie Van Waeyenberghe

Zondagavond 13 augustus was de beslissing genomen om nog een vervolg te geven aan Ironman Hamburg. Dit gevolg werd concreet en werd ingevuld onder de naam huwelijksreis Ironman 70.3 Pula!

Ironman 70.3 World Championship, Chattanooga, USA: An Adventure for your soul

In de Ironman 70.3 (halve triathlon) Luxemburg in juni heb ik een slot kunnen bemachtigen, met een 4e plaats in de age group 35-39, voor het wereldkampioenschap Ironman 70.3 in het Amerikaanse Cha

Ironman Hamburg - door Jurrie Van Waeyenberghe

De voorbereiding naar de wedstrijd verliep vlotjes, hier en daar wat last van kwaaltjes die kinesist Tom Du Prez snel deed verdwijnen, waarvoor dank!

Ironman Switzerland-Zürich door Wannes Wylin

Alles begint met het plannen van een doel 2 jaar terug, ik zou wel eens een Ironman willen doen. Oftewel 3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42,2km lopen in een en dezelfde wedstrijd.

Venetië zien en...plannen

Na enkele uren in de wagen zijn we ondertussen 600km verder beland, in Noord-Italië nabij Venetië. Een weekje bekomen zal iedereen van ons goed doen.

Een dag vol 'eerste keers'

Het is me gelukt om, volledig geradbraakt, thuis te raken...met de hulp van iedereen, in het bijzonder mijn meisjes die me letterlijk ondersteunden :)

Bijna zover...

Een zoveelste sobere maar voedzame maaltijd staat op het vuur, Zürich city wordt opgewarmd door een stralende zon en de supporters zijn opnieuw een ander stukje van de stad aan het ontdekken.

Onbetaalbaar

Na alweer een regenachtig begin van de dag is de hemel ondertussen helemaal blauw gekleurd...en het belooft de komende dagen zo te blijven.

Zürich...bis

Omdat we het niet kunnen laten, omdat het hier vorig jaar bijzonder fijn was, omdat het één van de weinige wedstrijden is waar je niet hoeft te stressen om ervoor in te schrijven (met als keerzijde

½ Challenge Geraardsbergen - Jurrie Van Waeyenberghe

Om in te kaderen!

Na wat wikken en wegen was mijn keuze gemaakt en had ik beslist deel te nemen aan de Challenge te Geraardsbergen.

Pagina's